Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runor

 

vaken

kaffet i vrångstrupen

 

låt mej dansa

på dina runor

 

naken vaken

med kaffet

i vrångstrupen




Fri vers av Spik
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik