Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Ljuset leder mig fram
Utan att jag gör något
Och mörkret skingras

Det som är hopp
Behöver vi alla
Sträva mot




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-13 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva