Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i en dröm

Känner ruset

gå genom kroppen

känner tiden gå

men ändå stå still.

--------

Fångad i en dröm

kan inte skilja om det är fantasi

eller verkligt.

-------

Underbart och fyllt av mystik

när jag träffar dig

vet jag 

om drömmen är verklig.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-15 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson