Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beslut om förändringar i livet


nya steg på okänd mark

Öppnar en dörr till osäkerhet

vänder min trygghet ryggen

hör min egen röst säga

det är inte försent du kan vända nu.

---------

Känns skrämmande

men ändå så rätt

att börja om 

att finna något nytt.

--------

Nya steg på okänd mark

nerverna har sitt eget spel

men i hjärtat känns det rätt.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-15 10:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lämna det gamla och se fram mot det nya!
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson