Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penna i min hand

Vill du få mig prata,
Sätt en penna i min hand.
Endast då kan jag måla bilder av mitt inre.
Vill du förstå mig,
Sätt en penna i min hand,
Så jag kan använda ord att berätta.
Jag är inte säker när jag talar
Men sätt en penna i min hand
Och orden flödar fritt.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-15 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija