Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trängselskatt och gemenskap


om sexet hade varit lite bättre
katten inte pissat på trägolvet, och
jag aldrig hade blanda ihop trängselskatt med gemenskap

då hade du nog orkat att jag aldrig placerade ut punkter,
att mina ord kvällde,


-
I månader har jag tvättat alla tröstande ord
försökt få dem att krympa,
sen
tömmer jag mina fickor
för att få med mig dem hemifrån,


tänker på hur du såg ut när du fick orgasm,

men mest av allt känner jag mig ensam,
ändå kan jag inte bibehålla en konversation
.




Fri vers av feber
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-15 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Asså. jag gillar dina texter. Bara att ha ordet "kvällde" är på gränsen till oemotståndligt.

"tänker på hur du såg ut när du fick orgasm" Det där är något väldigt känsligt. Hur man ser ut och låter är något av det mest utlämnande man kan dela med sig av.
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber