Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat fokus

Försökt lyssna

tänka efter

men hjärnan glömmer lyssna.

 

Blandar 

gör fel

sluddrar

och så var irritationen igång.

 

Tappat fokus

måste ta tid

måste hitta tillbaks.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-03-16 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson