Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar

Vägar sträcker sig bort
som din längtan

Alla är på väg någonstans

Inga tankar stannar här
Din dröm är en rastlös resenär
som letar efter cirkelns slut
Alltid instängd
vill alltid ut

Alla är på väg någonstans
Någonstans
är inte här

Din dröm dansar
i en hägring på ett krön

Bort
genom kärl och vener
mot en stad som pulserar

mot ett hjärta
kärlek och ungdom
evigt gröna träd
för att andas in
och andas ut

Denna obevekliga längtan
oändliga väntan
som en lång, lång väg
sträcker sig bort

Är vi framme snart?




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-18 11:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Otroligt fin om den obegripliga längtan...
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP