Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ärlig

I allt du gör och säger...
var ärlig,
med ärlighet kommer man längst
det är den bästa vägen att nå samförstånd.
Försök inte dölja det uppenbara,
det lönar sig aldrig.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-18 21:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Men håll med om att lögnen har sin charm.....
2021-03-19

  Annie b'larsson VIP
Så är det.
2021-03-19

    ej medlem längre
De gånger jag varit ärlig har jag kommit en bit på "livets stig", jag måste säga att det lönar sig!
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP