Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alldeles för mycket av det goda i livet - Det vore alldeles precis lagom ... 2012 tillkom detta flöde, men dess förmedlade innebörd och mening torde sakna bäst före datum ...


Kanske det är så att den som spar ...

... så ock har ...

Men att spara på kärleken
i relationen 
till den man
älskar och tycker om 

leder oundvikligen
och utan undantag 
så småningom
till en situation

där man ej längre
har någonting kvar
vare sig vad avser 
kärleken
eller 
sin relation

Ty ju mer kärlek
du slösar med
på dem du älskar och bryr dig om
ju mer du får tillbaka
i mer än blott en och samma form

Ety kärleken växer och bara blir större
men även så innerligt mycket mer
ju mer av den vi 
ger och tar emot ...

... vore ju att på den börja spara
någonting som hör till 
det alldeles uppenbart oförsvarbara ...

... vilket endast en tvättäkta fullblodsidiot
väl skulle vara
den enda som 
skulle kunna finna
någon som helst ursäkt för
att en sådan idioti försvara ...

 

 

 

 

 

____________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-20 04:04



Bookmark and Share


  Dito VIP
Ja spara på kärlek finns ingen större mening i
2021-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP