Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har funnits annan tid


att städa

jag städar
torkar spisen
bänkar
diskbänken
ischiasen
har hindrat mig
ser för hjävligt ut
idag bär benen

det fanns
en tid
när jag
väntade någon
fanns en glädje
i hur spisen glänste
i lukten av såpadegolv

blir lika fint
men glädjen saknas
det smäller
i kattluckan
ändå
en tvåsamhet




Fri vers av tom boreland
Läst 226 gånger
Publicerad 2021-03-20 08:45

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"det smäller
i kattluckan
ändå
en tvåsamhet" en fin lyrisk knorr. Krass, sann, varm.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland