Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innesittare mer utetittare...

Nu väntar vi alla på ett, blom...
Men marken är öde och tom
då lockar solen fram
tankar i flockar
så klart en blombukett
vi fort då plockar...

Vitsippor och liljekonvalj...
Och till en förgätmigej
kan väl ingen säga ett nej...
Och blåsippor så klart
en del av dem lyser i rött
vid sidan av styvmorsviol...
Den har jag längtat efter
sen ifjol...

Och våren sen ta hem och in
och sen få se den där göra debut
på en skogsvandring
finns det väl inget
bättre slut...

Jo förstås en akut längtan
att igen ta sig dit ut...










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-20 09:09



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Längtan till våren. Hörde kolstrastarnas sång igår kväll, ljuvligt!
2021-03-24

  ULJO
Vårens vackerhet längtar vi till nu.
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt