Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En minnesdag


I uppväxtens spår

En dag i barndomens fotspår.
Känslan med minnen åter där jag går.
Visa platser som är mina för min kära.
Känslorna kommer tar mig så nära.
Håll mig håll mig hårt.
Mycket var så fint men som så många andra svårt.
Där vid stendörren där Östersjöns vatten ligger stilla.
Vi går över hängbron i gungande otakt.
Älskling min älskling.
Följ mina steg så går vi må det gunga må det gunga....




Övriga genrer av Thommy J
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-03-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J