Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok! Jag vet! Men det är den verklighet jag lever med ... 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan ... året om ... då, nu och så för all framtid intill dess du äntligen kommer till mig - du som är ämnad för mig ...


Allting du någonsin dig önskar ...

... kan du av mig få ...

nu som då

Skillnaden är dock den

att den tid då du kunde få
allt du önskade dig av mig
utan att någonsin behöva ge
någonting annat än din njutning
vilken för mig då
var den så hett eftertraktade belöningen

Det är nu för väldigt länge sen ...

Önskekällan i sig
lever dock kvar inom mig
men är nu bara tillgänglig
för den som har någonting
att också ge till mig

Finns blott bara ett undantag
idag 
och så ock
för all framtid

Det gäller nämligen inte för dig
som är den som är ämnad för mig

Ty du har en 
liknande önskekälla
inom dig 
vilken fungerar precis
som den jag har
inom mig

Men än mer 
drivs du av
ett belöningssystem
inom dig
som precis liksom
det som driver 
den önskakälla som finns i mig

har ett liv 
vilket
hämtar sin 
energi 
kraft och inspiration
ifrån den njutning 
du skänker den du älskar med
i varje tänkbar livssituation

Men det finns 
en liten funktion
som såväl
den kan slå på 
som
den kan stänga av

och den funktionen
styrs helt och fullt
av den fria viljans
absoluta och enda krav
för att du ska kunna 
fortsätta ge allt 
det du av dig själv ger
för ren njutning skull

att du får fortsätta ge
av fri vilja
utan några som helst
tvång och krav

Ty för såväl dig som mig
är tvång och krav
någonting som 
våra grundläggande funktioner
fullständigt stänger av

Du fattas mig!

Och dig förutan i mitt liv
sinar önskekällan snart
helt uppenbart 
inom mig
och då finns jag ej längre kvar
när du en dag alldeles för sent
väl kommer till mig ...

Jag behöver dig
så innerligt mycket mer
än vad jag ens själv
vågar tänka på 
och än mindre kanske ser

Likväl optimisten inom mig
vägrar ge upp 
och låter restångorna
fortsätta driva mig
intill dess jag 
slutligen äntligen
finner dig ...

Så om du läser mina 
små flöden
vilka berättar om 
hur mycket jag dig behöver
och saknar dig
som är ämnad för mig ...

...  snälla söta rara underbara
älskade du ...

... kom till mig nu!

Vänta inte på 
att det där bättre och så mycket
lämpligare tillfället ska dyka upp 
någon ännu ej bestämd framtida annan dag

Ty när den dagen väl infaller
kanske vare sig du själv eller jag
längre ens finns kvar ...

Så kom till mig
här och nu
idag

Ty den framtid vi kan få tillsammans
kan inte bli annat än alldeles innerligt underbar ...



 

 

 

 ___________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012
Idag 2021 finns du sedan ett par år i mitt liv
och jag älskar dig oändligt mycket!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-21 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP