Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder Teresa


Levande Livet!

Ingen profet kommer

ifrån Gallilen

visst rör det mig

att vårt land är så

sekuläriserat,

så låter det officiellt,

"Älska att be!"

säger Moder Teresa

Det tror jag många

gör i alla fall!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-22 07:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Säkert är det så, att många ber utan att tala om det.
2021-03-22

    Lena Staaf VIP
Absolut! Många utformar tro och bön på sitt eget sätt.
2021-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Gå in i din kammare och bed, står det i bibeln, tror det är många som gör så!
2021-03-22

  Sparvögat VIP
Ja jag tror att många ber i tysthet...
Vist talat
2021-03-22

  Bibbi VIP
Ja viktigt:"älska och be!"
2021-03-22

  Kajan VIP
Det tror jag med, som sig bör i tysthet, när ingen annan människa ser.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy