Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


860.The beginning of ...

...didn't want to believe...

frihetens syn och smak
HAR STULIT HJÄRTAN
och DE är inte besatta

...but it is so...

Världs _ dröm
fantasi_av_ inbildningar
och alla_ är _ besatta

...we *PRAY* everyday...

Kraft graviterar för
att kollidera och någon
#OBEHAGLIGT #
besatt av DETTA

...so that it doesn't happen...

frihet utan sanning
är en ro_mardröm för ALLA

...and this is wants...

en sanning med frihet
är MAKT
inte för alla

...to stay forever...

The truth is coming out
like a flood ...i alla
lager av färg-ljus

...with the math problems...

blockera falskhet
och öppna själ=ansikte ...

...it's not too late...
men inte här - det var det
...to pray...

Lock them up...!!!
genförändring av oro
...a failed project...

The beginning of
evig omvandling av UNIVERSUM
the end of the beginning...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-22 10:15



Bookmark and Share


  aol
Blockera själ öppna ansikte en stark skrifta som borrar sej in i en
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP