Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en vulkan är vi

ser dig smyga runt
du vill något
jag vill något
kan vi mötas nu?

en krock känns i fingerspetsar
och alla ben kan brytas
små splitter av människor
finns överallt

som en vulkan i rödoranga färger
sprängs jag av din åsyn
lavan flyter av ljus i natten
och det har just blivit ett vi




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva