Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsdimension

Ett broderi
kan man länge betrakta
och försjunka i
att det har växt fram så sakta




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-23 14:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text det 'sjunger om', kanske för att det så verkar kunna verka roligt att sitta vid en vävstol, se människor komma och gå, genom fönstret titta ut.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP