Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens makt

Gömmer orden bakom scenen
De växte och blev så stora
Så oförskämt sanna
Så oförklarligt svåra

Kan ta på dem än
Känna tyngden
Vill hitta svaret
Som får också dig på fall

Handlöst sitter jag nu här
Och letar magiska ord
Som får dig att tänka
Som ruskar om dig

Men det mjuka kommer fram
Viskandes i bön
Kan du förlåta mig
Fast jag borde förlåta dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-23 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva