Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den klassiska musiken!

Vad har jag nu

gett mig in på,

jag svävar

hostan är

borta, å jag

ligger på rygg

å njuter!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-24 17:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En bra sysselsättning för sinne, själ och kropp.
2021-03-27

    Gestaltina
Jag förstår din upprördhet över min träffsäkra beskrivning av antisociala kvinnor.
2021-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Var lite snabb på tangenterna. Kraft skulle det förstås vara!
2021-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Musikens underbara läkande kradt!
2021-03-25

    Lena Staaf VIP
Musik är förlösande!
2021-03-25

  Kajan VIP
Det låter som en fantastisk symfoni!
2021-03-24

  Sparvögat VIP
Så härligt att bli upprymd av njutbar musik...
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy