Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och då tror jag

skulle inte tro det
världen är inte sådan
underbart är inte ordet
för ens dig

Skulle inte tro det
ens om du sa det
det händer inte
det sker inte

och ändå
i nyanser av rosa
kantat med silver och guld
förändras världen
gång på gång

och då tror jag
för i glädjens tecken
leenden från dig och mig
och du är som en gud allt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-03-26 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva