Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en fågel

Jag såg en fågel
flyga förbi ovanför.
Jag tänkte att
om jag var fri
skulle jag flyga
dit jag ville.
Inga hinder
och inget mål,
bara jag
under den blåa himlen.
Men fågeln
flög in i ett fönster
den inte såg,
ett osynligt hinder
stoppade färden.
Jag såg en fågel
flyga förbi,
nu ligger den
på den kalla marken.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-03-26 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija