Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren banar vägen...

Hallå Våren och välkommen hit
du ser ju så jätte ung ut, trots alla åren
man borde nog följa dig i spåren och
hänga me´och se dig tända upp naturen
ibland bara på en enda vända
och sända vinterns gäng
tillbaka sin kula
och allt går så lätt när du vårar på
och sommaren sen
som hur lätt som helst spårar på
men utan din start skulle inte ens
sommaren få till nå´n sommar
det är ju du som laddar upp
naturen och djuren
så utan din start varje vår
gick väl sommaren i stå...
Nå´t att tänka på
att ingen klarar
allt på egen hand
inte ens den som
skall få till vårt
sommarland...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 16:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP







Så välkommen den är våren!









2021-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den efterlängtade våren!
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt