Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offertoriet

 

Mellan strimmor av hopp

och det uppslukande mörkret

slits du och i förtvivlan

är den högsta önskan

- inte att bli räddad-

utan att dra mig med

 

ned

 

Mitt livs eukaristi,

dig som jag bär - du

som givit mig fyra skäl att leva

och lika många att dö för

du som med all din

sinnessorg och gråt

lastar min själ med ditt

 

Utgiv åt oss en stunds stilla ro

 

Vem ska orka om vi båda går under?




Övriga genrer av Agnes
Läst 763 gånger
Publicerad 2006-07-22 12:25



Bookmark and Share


  Albert
du är beundransvärd, faktiskt
2006-07-22

    ej medlem längre
Vacker text!
Smått religiös... men samtidigt polemisk
mot en annan dödlig...
(och där kan vi läsare inte veta
hur det i verkligheten ligger till...)

Men det är klart: du skall inte gå under!
Hälsar T
2006-07-22

  DanSan
*************************

Hej Agnes min vän!!! Det här är

mycket starka ord och tankar . . .

En Tacksägelse till livet!?

Underbart ordat och tänkt!!!

Det blir ett bokmärke direkt!!!

MVH Dan


***************************
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes