Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtfel



längtan sträcker på sig

och efterlämnar sig bara större




Fri vers av Blåbäret
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-27 11:03



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Väl uttryckt i minimalistisk form!
2021-04-06

  Bjarne Nordbö
Ibland, som här behövs inte mycket för att säga allt. Snyggt.
2021-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret