Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Att få älska
och bli älskad
det är livets mening
Men lyckan kommer
och lyckan går,
lyckliga dem som älska får.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-27 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP