Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnorna

Under stjärnorna
vandrar jag
som en främling på jorden.
Min förklädad passar in
där jag inte gör det,
den sticker inte ut
utan är som alla andra
som även dem vandrar utan mål.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-27 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija