Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Det är en morgon åter
Och dagen börjar ta vid
Det är inte så att jag gråter
Åt timmans tidiga tid

Var morgon är en möjlighet
Att åter världen famna
Men det är ju en löjlighet
Att jag i sömnen vill hamna

Var morgon är en gåva
Som jag inte tar emot
För jag vill fortsätta sova
Trots alla hot




Bunden vers (Rim) av skärva
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-28 14:34



Bookmark and Share


    Isac Larsson
Vackert med ett bra budskap
2021-04-15

    ej medlem längre
Fina rim som betonar diktens budskap och får rytmen att flyta på bra
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva