Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visklek




Luften rör sig

Trädet rör sig

Jag är med



Och berättar det

I ett språk

Som inte fanns





Fri vers av DavidM VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-29 19:04



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Medan träden hyschar
jag lyssnar

tills en björn biter mig i nacken

Surprise! :-)
2021-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande naturlyrik och filosofiska tankar i kortform med stort innehåll att fundera över. Mycket bra!
2021-03-30

  Kungskobran VIP
Jag läser det som står mellan raderna i din fina dikt
2021-03-30

    ej medlem längre
Finstämt, filosofiskt och naturnära på samma gång! Det intressanta är det som händer i sista radens tempusväxling. Viskningarna som rör sig genom världen och som förändrar något hos den som lyssnar, i det jaget berättar och vidareför.
2021-03-30

  Lottie Ålhed VIP
Mångbottnad fin dikt där författaren levandegör det outtalade.
2021-03-30

  ULJO
Inte alltid att ord behöver tala.
2021-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord, känslorna talar.
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP