Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud

spelar mina toner
och hör vindens sus
ett muller från trafiken
och det är stadsljud

skulle vilja ha sjön
där träden susa
och allt är alldeles stilla
för själens djup




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-30 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva