Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mardröm om fotspår vi går i ?


 



En natt en mardröm

gör mig stum

Försöker skrika

men ljudet ger vika

 



Var är jag

varför så svag

Ingen hör mig

drömmer jag eller ej

 



Jag springer i nåns fotspår

och klämmer ut mig tår efter tår

Ser stjärnor av blod

flyta ut i en flod

 



Vem jagar mig

är det krig

Jag fattar ingenting

om någonting

 



Jag bor ju i Sverige

här finns väl ingen mördar-armé

Jag vaknar kallsvettig framför en TV som har en resumé

om en generaliserande Burma-armé




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-30 22:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP