Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är inte bara indianerna som kämpar för livet och en alternativ jord!


Jag gillar grönt!

Kampen står om jorden,

kampen står om marken,

kampen står om skogen

kampen står om klimatet

De ursprungliga folken

och våra samer kämpar

för livet och många fler

berörs....

Därför är jag grön!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Niliboy
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-31 20:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
--Jordklotet har ingen
Höger eller vänster
Politik. Det handlar
Helt enkelt om vår
Överlevnad"
(Arnold Schwarz
-enegger)
2021-04-05

  Briza media
Starka och viktiga ord! Tack för ditt ställningstagande!
2021-04-01

  Bibbi VIP
Inte min väg av en bestämd orsak.
2021-04-01

    Lena Staaf VIP
Så fint skrivet! Kampen för naturen och för urfolken beskriver ett helt annat sätt att se på tillvaron än den rent ekonomistiska.
2021-04-01

  Kajan VIP
Ett upprop och stark dikt, gillar inledande stroferna som sätter budskapet, det så livsviktiga, bra skrivet!
2021-03-31

  Sparvögat VIP
Kampen om vår underbara jord och natur, en kamp väl värd att kämpa för...
Grönt, en fantastisk färg

2021-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Det krävs många goda och starka krafter för att det inte skall ta en ände med förskräckelse!
Grönt är skönt.
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy