Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flaskpost - SOS

nu skriver jag alla orättvisor ner på ett papper

om allt lidande som undanhålls
om värnlösas utsatta ställning
om ledare som enbart vill makt
om lögner för att skydda sig själv
om rädsla som hindrar kärlek
om äldre som dör i pina
om skador som inte utreds
om frågor som inte får svar
om sår som orsakats av vanvård
om onödiga infektioner
om intimitet som bor kvar på huden
om syner som etsat sig fast
om chef-strutsar som borrar huvud i sand
om sjuka var önskan en uppfylld
om äldre som flyttas mot sin vilja
om sorg och själslig närhet
i en pandemi




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-01 23:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Message In A Bottle" (The Police)
2021-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Om foster som inte får födas.
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild