Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


861.GULDTVÄRSNITT.6

för***MEGAFONENS### tid
är utgång...och ingång och...
*FLÖJTSPELARENSHAND*hittar
inkomst/klämmar den
tredje...med pekfingret

tyst ... tystare ...
starkare mer påträngande
upprepas år efter år och
#nästan# alla nätter och
dagar likadana i dem

[glans]
puttade *DIG*åt sidan
MEN GLÖMDE***LJUSET***DIG*

VÄN!NÄR HIMMELENS BUDSKAP
ÄR I DITT BRÖST...BROMSA
SOL/UPPGÅNGEN!DEN ÄR DIN...
MEN BARA DÅ...NÄR DU INTE
ÄR BAKSLUG MED ***MIG!***

{#}och på korsande_zoNer
är_#ETITO-MORTIDO#_kvist
fackla_i molnens friktion...

HANS/ÖGONS/KRYPHÅLS/UTTRYCK:
"WHEN I WALK ON THE RUNWAY
THEIR JAWS WILL DROP!!!

FÖRSVINN förnuft!trollar HAN,
Flyta!åt sidan!/GE!utmärkelser
för brigadernas frottépassioner"{#}

OCH

I DET TURKUSA DJUPET
BLEKNAR_FÖR/ÄNDRAS_BLÅ TONER
AV HAVEN OCH OCEANERNA

OCH PÅ***DITT ANLETE***
HAR STÄMPLING AV MONOLOG
MED EVIG LEDSAMHET STELNAT!

betyder inte ?DET? att
? PARSYNA ? SOM EN SAK
FALLER I GLÖMSKA

...JA...

tingen...blir inte upprörda
att inte ifrågasättas medan
?en PERSON?HAMRAR sväljer sig
själv av tröttsam upph\ÖÖÖ/jelse...
=
= tyst=tystare=ESSENSEN=
=
Skaka av!
Muntra upp!

RING HÖGRE
RING UNISONT
MED GULDKUPOLERS STRÅLGLANS
AV HIMELSKA KLOCKOR!

SLÅ!

på o/partisk/hetens strängar
ta bort smidighet av mot-gång-
-besvär i #FRUSEN VÄRLD# MED
***JESUS ??KRISTUS UPPSTÅNDELSE-
-ANDETAG!***med uppvaknande
hjärta av Vår!
AMEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-02 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP