Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


862.HOW COLD IS IT NAW...

=1=

_VIKT_AV DENNA_TYSTNAD_
"HOW COLD IS IT NAW?"
(820.2020/10/14)
banar väg lunkar slår
kullerbyttor med pilbåge
i skorpion-travarens-klocka
och kringgå\It's OVER!/
denannaningen kan...

*2*

\/BE_EJ_FRÅGA\/BESTÄM!_/\_
"ARE YOU THE ONE WHO SAID
WHAT YOU SAID!?!
i drakensaxlarvikt...
=När DU blåser bort damm =
balanserar DU glöd=av gala-
-ktiska stjärnor=VAR listigt
TYST!och#ljud av vattenfall#
tryck ordentligt-RÄTT mot dina
öron!AMIN!(527.2017/08/26)


=3=

_KONTRAST_av_illmariga drop/par
&WHO THE HECK SAID THAT
MONEY CAN´t BUY MONEY&
_yinmahardigors_ärftliga egenskap
av moNsunvattenfall...(818.2020/10/04)

ÅH!Daturafrukt ¤ jag är själv
med mitt sinne ¤ &WHOSE HANDS
WANT TO BE IN YOUR POCKETS& ¤

Dess vridande vikt_
*LEARN TO READ THE ROM!*
för förrådshus_av sädesmjölbinge-
med LAW AND ORDER_means_
#OBEDIENCE_AND_DEFERENCE!#

OBS!!!
(565.2017/12/09 L.EK poeter.se)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-04 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP