Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag sluter mina ögon

Saknaden

slukar energin

biter sig fast som en igel.

----

Tiden blir plötsligt tom

ögonblicken passaerar

i revy.

-----

När jag sluter mina ögon 

kan jag se, höra och känna dig

låta energin åter fylla mig.

----

Drömmen gör saknaden mindre

och underligt nog skapar den ro 

till sömnen slutar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-04 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson