Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en våg av känslor

följer varje nerv

letar sig fram 

genom varje ådrar

skapar egen melodi.

-------

passar snabbt

så är den kort över

men lämnar spår kvar.

-------

En våg av känslor

leker kvar i sinnet

men ger knuffen 

som själen

så välbehövligt behöver.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-04 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson