Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


863.UTAN TRÄD FINNS INTE VÅR!

Att erövra MARS och DEN GUDOMLIGA
MÅNEN för att DE ska stå på planeternas
martyrers tur,som Jorden...INGA HÄFTIGA
REGN kan mätta damm,eftersom tom jord
består av dödaska!!!

#soldyrkare#förgiftar upprörande träd,
sågar intensivt-oavbrutet...och förvandlar
sakta men säkert *NORDISK NATUR*
till öken.

Överallt sticker Friska TRÄDSTUBBAR
upp_som_människokropp utan huvud...
...vår eller brinnande sommarhetta
eller runt-vinterns-återkomst...allt
blandas så...att man inte ens behöver
en termometer för ställa diagnos
på en natursjukdom ...

Vet de som beslutar om skövlingen
att...TRÄD ABSORBERAR KOLDIOXID
OCH GER I UTBYTE ren,frisk luft och
deras rötter motverkar JORDENS erosion,
och ger KOSTNADSFRI HÄLSA,för att inte
nämna hur det känns vid synen av *Smaragd
färgade trädkronor!!!*

I ndra länder börjar man plantera
miljontals träd...

OBS!!!
natten regn övergick till morgonens snö...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-05 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP