Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


parallellt


Skillnader


Jag kommer aldrig bli som du

din mat
kommer jag aldrig köpa

Jag kommer aldrig
sitta i din fåtölj

eller resa till dina semesterorter

Vi kommer aldrig möta varandra
i affären

för vi handlar på olika ställen

Dina barn lekte aldrig
med mina barn när de var små

de leker förresten
inte med varandra nu heller

Det finns skillnader

som aldrig kommer ändras
så länge människosläktet består

ändå vandrar vi parallellt
med varandra genom livet

du och jag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-05 18:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerad text om människors olika levnadsvillkor.
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP