Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt vapen för hälsa....!


Böneman blödig ger inte upp!

Idag fick alla hushåll

demensforum i brevlådan,

huga ligen för denna åkomma,

Bibeln, bön å poesi är mitt vapen emot,

en levande själ ska väl inte drabbas?

Eller vad säger ni vänner?




Fri vers (Prosapoesi) av Niliboy
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-06 18:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vi får hoppas och vara så verksamma som vi kan.
2021-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Vi får göra vad vi kan för att hålla oss levande och hoppas att vi inte drabbas av demens!
2021-04-07

  Bibbi VIP
Absolut inte!
2021-04-06

  Kajan VIP
Det är definitivt bra att vara engagerad, och det hjälper säkerligen oavsett ålder.
2021-04-06

    Lena Staaf VIP
Demens är värsta fasan. Men att så många drabbas är väl för att vi i vårt välfärdsland blir så gamla. Nånting ska man ju dö av till slut.
2021-04-06

  Sparvögat VIP
Min mamma har drabbats av demens 90 år gammal.Men det är närminnet som är mest drabbat långtidsminnet är ganska bra.
Ingen borde drabbas av denna sjukdom.
Men jag hoppas att din bön blir hörd...
Att skriva poesi hjälper till att hålla hjärnan igång!
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy