Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När själen har svårt att läka

Tiden går

men ärren finns kvar.

Hjärnspöken fyller 

mitt sinne.

--------

När själen har svårt att läka

bär hjärtat en oro

så jag låter stunden fylla ögonblicken

för framtiden är otydlig och frågande att se.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-06 19:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, precis så kan det vara!
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson