Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar

 

Jag gå här inne
med nedrullade persienner

kommer ej ut
då era ord bränner i min hud

ni stänger inne
bubblan av illusion

ni sticker och bänder
hjärtan itu

ni sliter och drar
i det ni ej vill ha kvar

ni kan slänga er sjuka
och skilja mig åt

för vet ni vad
jag står här ändå

kvar




Fri vers av Blodros
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-07-22 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros