Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig blues !

 
Jag spelar softikerad jazz
 
så soft
 
 
Dricker Körsbärs vin
 
Så sött
 
 
Någonstans i rythmen
 
Som bara slår
 
 
Är jag
 
Lycklig
 
 
Jag spelar blues
 
Blues baby
 
 
 Lätt berusad blues
 
När jag tänker
 
På dig 
 
 
 
 




Fri vers av Neal
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-07-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal