Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill känna sommaren i mej !

vintern är över och våren är snart här igen 

fåglarna gör sommar känslor och knopparna

 

på träden exploderar snart ut igen . och gör 

grönska över hela vår värld runt om oss jag 

 

är så full av länktan efter en lång kall vinter

så vill jag känna solen mot min kropp igen .

 

och smekas av sommarens vind mot mitt ansikte 

jag vill känna kärleken komma till mej åter jag 

 

vill känna mitt hjärta slå för den . jag vill känna

pullsen jag vill känna sommaren i mej igen !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-09 10:32



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En längtan vi alla bär på. Och sommaren kommer : )
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten