Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte säga någonting är att älska dig

ville säga någonting viktigt
men viftade i väg det likt flugan
för i all ärlighet
är du viktigare

för du är en ny möjlighet
till närhet
att inte säga någonting
är att älska dig

vill ha dig och ser dig
du orkar inte allt jag bär
men tillsammans blir vi starka
och det är viktigt här




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-09 12:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Med förhinder?
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva