Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll

 

 

Miles davis fungerar

Baby

ikväll

 

Miles Davis

Ikväll

 

 
oh

Det

är


Kind of blue

 

Hela vägen

Ikväll

 

Baby 




Fri vers av Neal
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-07-22 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal