Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är allting för jobbigt.


Lite grann.

JAG VILL DÖ EN SMULA.


Jag vill dö en smula

men bara

lite grann.

Vill vara kvar

i alla fall

Älskar livet.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-07-22 22:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det är väl ungefär så man känner emellanåt...detta att kunna ha en fot i graven och den andra i livet...för att känna efter...
2006-08-03

    NoMi F
Här förmedlar du
direkt till mig mina egna
känslor i bland
Tycker om
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta