Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


delete


Andra chansen


En plump av bläck med tippex
så lätt kan rättas till

ett fel i skrift kan ändras
och bli såsom jag vill

Jag trycker bara på "delete"
- så enkelt det försvann

tänk om det gick i livet
att göra likadant

Tyvärr kan de ej suddas
mina förflugna ord

försöka plåstra över
kräver ödmjukhet och mod

Dock borde alla unnas
att få en andra chans

få börja om från början
och komma i balans

Men för att det ska hända
jag måste ta all skit

och kasta bakom axeln
- sen trycka på Delete





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-10 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP