Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade syster


Lillan

älskar dej obeskrivligt din existens är så gudomlig
med dej hela livet en eld från nu till framtiden
tanken på dej håller mej vid liv ger mej energi
magi utan trolleri, älskar att ha dej i mitt liv

var alltid dej själv, uppskatta alltid livet
behöver du hjälp vet du att jag alltid finns här
bredvid din sida om det är kallt om vintern
stormar i mörkret så vet jag att du skiner

älskar dej lillasyster <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-13 10:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Syskonkärlek som
Helande balsam
För livets sår
Inte alla förunnat
gå uppleva!
:(
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl