Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fashionistas



Du vet. Det sneda ansiktet
Älskade dig

Om du lyssnat och tagit
Emot det sneda ansiktet

Hade du mognat och fått
Mer av Värme och insikt?

Men du for iväg på jakt
Efter det unga vackra

Lämnade det gamla ålder
-domliga bakom dig

Nu är du själv skrynklig
Så dags nu

Bättre sent än aldrig

Att lyssna på det sned
-lutade kloka inuti
dig själv?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-14 18:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jakten på ungdomlig skönhet finns där överallt. Men de vackra räcker inte till alla.
2021-04-14

  Kungskobran VIP
Tragiskt så det förslår
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP